RSS Feed

Long time no see

4 oktober, 2013 by Sabina Koggdal

Det var ju ett jäkla tag sen jag skrev något här så jag tänkte att det kanske är dags. Gick över till instagram ett tag för jag orkade inte skriva så mycket till bilderna och det var enkelt och smidigt. På senaste har mina instagraminlägg blivit längre och längre och jag tänkte att egentligen kan jag ju lika gärna skriva ett blogginlägg. Så idag gör jag slag i saken.
Mycket har ändrats sen jag skrev sist och en del är som förut. Jag kanske skriver mer om det i kommande inlägg.

Igår kom den här fina tjejen (som tydligen mest bara blir suddig på bild) tillsammans med Adéle och hälsade på och stannar över helgen.

image

Jag fick möjlighet att minnas det härliga med att ha hund när vi tog en fin promenad i perfekt höstväder till hundrastgården. Där träffade vi två herrar. Lilleman, en schäfer på nio år och Obelix en leonberger som var strax över ett år och väldigt lekfull. Obelix höll till en början mest på att springa omkull Lova för han var så stor. Men han blev snart ganska trött och Lova upptäckte att hon var snabbare än honom och tyckte det var roligare när oddsen jämnats ut lite. De lekte riktigt fint tillsammans en bra stund till båda var ganska trötta. :)

image

image

image

image

Obelix tyckte att badkaret i rastgården såg spännande ut och såg helnöjd ut när han lyckats kliva i det. :)

Jag hoppas lite att vi kan passa henne fler gånger för det var så fint att ha en promenadkompis igen. Får kanske hitta någon i Jönköping som behöver lite promenadhjälp annars.

Idag ska jag ut till stallet och ta hand om min medryttarhäst Lime. Tydligen har han fått en ny sadel som vi ska prova.

Smulan är för övrigt inte jätteimponerad av att det bor en hund i lägenheten över helgen.


Inga kommentarer »

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>