RSS Feed

Shoppa leopard

1 februari, 2013 by Sabina Koggdal

Jag har sagt att jag inte gillar leopardmönstrat men häromdagen gick jag och köpte två stycken leopardmönstrade plagg! Efter att faktiskt ha fått mina pengar från försäkringskassan, fast nästan tre månader för sent, kände jag att jag att jag kunde gå ut och shoppa nåt igen. På grund av att jag fått fel information från både läkare och försäkringskassa, samt att arbetsförmedlingen inte kunnat hjälpa till när jag ställt frågor, har jag varit helt utan inkomst i nästan tre månader. Det är tur att man är van att leva snålt, det var inte kul att vara pank över jul. Som tur är har jag föräldrar som kan backa upp mig lite om det behövs. Det är inte alla som har det.
Jag drog i alla fall in en sväng på New Yorker I stan där de tydligen hade värsta rean. Hittade ett par byxor för 75 spänn och en kjol för 35!
image

image

image


Inga kommentarer »

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>